120616 En junisöndag  hade vi kennelträff med valpar från alla våra fem kullar!

Det var fantastiskt roligt att träffa alla valparna. Det var representanter från alla våra fem kullar. Den äldsta är 7 år och den yngsta 10 månader. Det var extra roligt att 15-åriga mormor Yvet kunde vara med. Vi spårade flera personspår i olika längd beroende på utbildningsnivå. Vi tränade uppletande och att möta andra hundar och personer utan att bry sig om den de mötte. Alla var jätteduktiga och gjorde framsteg under dagen. Vi åt både lunch och fikade på em i skogen. Till min hjälp hade jag kunniga Sofie och Chili. Sofie har träffat alla våra valpar flera gånger från tre veckors ålder.

 

Fr v Sigge, Charli, Ozzy, Kaysa med förare.

Fozzy, Jolly och Nelly

Morgonens planering av spår.

 

Yvonne och unga Charli går sina första spår. Charli var så duktig.

 

 Ozzy leker med slutapporten.                                        Ozzy markerar en snusdosa full med godis. Det blev Ozzys favoritapport.

 

7-åriga Sigge hade inte spårat sedan han var valp. Han hade inte glömt tekniken. Andra spåret var både längre och svårare, Sigge fixade det lekande lätt. Efter spåret fikade vi i solen.

Kaysas spår låg över alla nybörjarspåren. Det var samma spårläggare på allt, så Kaysa fick slita men hon fixade det på ett mycket kompetent vis. Otroligt bra prestation!